Diensten & tarieven

Janssen HR Support ondersteunt en adviseert kleine en middelgrote bedrijven bij hun personeelszaken. 

 

Voor kleine en middelgrote bedrijven loont het meestal niet om een vaste HR adviseur in dienst te nemen. Dit kost veel en is vaak ook niet per se nodig. Toch kunt u met situaties te maken krijgen, waarbij u wel behoefte heeft aan een betrouwbare HR businesspartner. Bijvoorbeeld in het geval van een disfunctionerende medewerker of ongeoorloofd ziekteverzuim. Maar ook ter ondersteuning bij de groei van uw onderneming, door bijvoorbeeld de werving en selectie van nieuwe medewerkers uit handen te nemen, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt blijven richten.

 

Door onze ondersteuning bespaart u tijd. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidscontracten en door de grote veranderingen in de veranderende wetgeving niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen.

 

Wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen en groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn zo een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden. 

 

Hoe kunt u zich onze samenwerking voorstellen? Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en mate verandering, bent u vaak al bijzonder goed geholpen met bijvoorbeeld een dagdeel of een dag per week. 

U kunt Janssen HR Support natuurlijk ook inschakelen voor een op zichzelf staande opdracht. Hieronder vindt u meer informatie over waarmee wij u onder andere van dienst kunnen zijn:

  

  • Arbeidsvoorwaarden
  • Beloningsbeleid
  • Functionerings- en beoordelingsbeleid
  • Loopbaanbegeleiding
  • Disfunctioneren, verbetertrajecten  en ontslag
  • Opleidingsbeleid
  • Ziekteverzuimmanagement
  • Personeelsdossiers
  • Reorganisatie
  • Werving & selectie

 

Wij bieden een abonnement aan voor kleine en middelgrote bedrijven. U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor een specifiek project of opdracht. De keus is aan u! Ieder bedrijf heeft een unieke behoefte en daarom zullen wij samen met u kijken waar de ondersteuning nodig is. Ook afhankelijk van uw budget zullen wij samen een balans vinden voor uw HR support.

 

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier invullen of neem contact met ons op via telefoonnummer +31643086066.